Bezpieczeństwo i higiena pracy:
- Pracodawcy i osoby kierujące pracownikami
- Pracownicy administracyjno-biurowi
- Pracownicy słyżb BHP
- Pracownicy zatrudnieni na stanowiskach robotniczych
- Społeczni inspetkorzy pracy
- Pierwsza pomoc w nagłych wypadkach
Obsługa sprzętu ciężkiego i urządzeń transportu bliskiego:
- Operator koparkoładowarek w zakresie III klasy uprawnień. – po uzyskaniu uprawnień operator może wykonywać również prace jako; operator koparek jednonaczyniowych do 4 ton masy całkowitej i operator ładowarek jednonaczyniowych do 8 ton masy całkowitej oraz koparko spycharki
- Operator pilarek mechanicznych do ścinki drzew w zakresie klasy III uprawnień
- Operator ładowarek jednonaczyniowych w zakresie III klasy uprawnień – do 20 ton masy całkowitej
- Operator koparek jednonaczyniowych w zakresie III klasy uprawnień – do 25 ton masy całkowitej
- Operator walcy drogowych w zakresie II klasy uprawnień – wszystkie typy
- Operator spycharek zakresie klasy I i III uprawnień
- Obsługa wózków widłowych
- Obsługa żurawi: przenośnych, stacjonarnych i samojezdnych
- Podsety ruchome
- Obsługa suwnic
- Hakowy dźwignic
Kursy z zakresu energetyki:
- urządzenia i sieci elektryczne
- urządznia cieplne
- urządzenia i sieci gazowe
Kursy ekonomiczno-finansowe:
- Kadry i płace
- Komputerowa księgowość małych i średnich przedsiębiorstw
Gastronomia i handel:
- Kucharz
- Minimum sanitarne
- HACCP
- Obsługa kas fiskalnych
- Sprzedawca
Komputerowe:
- Europejski Certyfikat Umijętności Komputerowych (ECDL)
- Komputer i Internet w pracy nauczyciela
- Podstawy obsługi komputera i Internetu
Jak zapisać się na kurs w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego?
Zapisy na szkolenia przyjmujemy:
- Osobiście: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Staszowie, ul. Koszarowa7 , od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-16.00.
- Telefonicznie: 15 864 40 55 lub 15 864 34 95
- Mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Wymagane dane niezbędne do zgłoszenia na szkolenie:
- Imię i nazwisko
- Numer telefonu
- Adres e-mail (opcjonalnie)